Home » BABY TIPS

OVER ONS

Hoe het allemaal begon... In 2010 beviel Katy (zaakvoerster) van haar zoontje. Waardoor ze al heel wat had aangekocht en na een periode niet meer alles nodig had en dit ging door verkopen op de tweedehands markt. Toen er plots zoals het lot het bepaalde een winkel zijn inboedel te koop aanbood zag Katy dit als een grote kans. En zo in december 2010 vond de eerste verkoop plaats van Trendy Baby. Zo kwamen er sporadisch verkopen om de x-aantal maanden. Doordat deze verkopen steeds een groot succes waren. Besloot Katy een vaste winkel te startten. Deze vond plaats in Maldegem. Na een dik jaar besloot Katy nog eens een verkoop te organiseren op locatie. Dit was terug zo een groot succes. Dat kort daarna nog een verkoop kwam en Katy terug de smaak te pakken had om in het pop-up principe te gaan werken en de vaste winkel werd opgedoekt.
 
Enkel nog verkopen op locatie... In september 2013 was het zover, de eerste verkoop als Stuntverkoop Babyartikelen vond plaats in Gits (Roeselare). Door de groei van de zaak is op dat moment de oudste dochter van Katy mee in de zaak gestapt. Dit concept is dan ook zo een groot succes geworden. Waardoor de verkopen steeds bekender en groter werden. En zo tot op heden toeren Katy en Mandy (dochter) nog steeds rond tussen West- & Oost-Vlaanderen. om maandelijks een verkoop te organiseren. Voor alle mama’s en papa’s die een kleine spruit verwachten of nog wat spulletjes nodig hebben voor hun kleine spruit die al rondloopt, maar dit aan outletprijzen...
 
Verder dan West- & Oost-Vlaanderen... Doordat Katy en Mandy zelf te woonachtig zijn in deze regio is het voor hen niet altijd mogelijk ver te gaan met de verkopen. Maar heel af en toe (dus heel uitzonderlijk) doen ze eens gek en gaan ze naar verdere streken in Vlaanderen.
Zijn de verkopen nog te ver...
 
Dan kan u sinds 2017 ook de online shop raadplegen van Stuntverkoop Babyartikelen. www.stuntverkoopbabyartikelen.be
 
Vele groeten Katy & Mandy