Home » MERKJES » WISHBONE/EGG HELMET
Sale!

WISHBONE BIKE CRUISE

€ 198,95 € 99,00

WISHBONE BIKE CRUISE

€ 198,95 € 99,00

Deze stijlvolle Wishbone Bike Cruise is de ideale loopfiets voor een kleine Easy Rider in spe. Deze gestyleerde kinderloopfiets is geïnspireerd op de motorfiets uit de jaren 50.  

De Wishbone Bike is qua design en mogelijkheden uniek in zijn soort en groeit met kinderen in hun ontwikkeling mee. De fiets rijdt soepel met de 2 grote rubberen wielen met een doorsnee van 35 cm. De opvallende zwarte wielen hebben witte zijkanten.

De zitting is verstelbaar van 31 tot 40 cm. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2 tot 6 jaar.

De Whisbone Bike is ontwikkeld in Nieuw Zeeland en ecologisch verantwoord geproduceerd uit gecertificeerd plantage hout, gerecycled kunststof.

Fysiotherapeuten reageren enthousiast op de Wishbone Bike. Het slimme design en het gebruiksgemak dragen bij aan een goede motoriek van kinderen. Bijkomend voordeel van de Wishbonebike is dat kinderen met een beperking of minder ontwikkeld evenwichtsgevoel op deze manier ook kunnen genieten van een loopfiets met een hippe uitstraling.

De Whishbone Bike Cruise is licht in gewicht om te dragen.

Uitverkocht

EGG HELMET

€ 79,95 € 40,00

EGG HELMET

€ 79,95 € 40,00

Safety first, zeker als het om je kindje gaat. Achterop op de fiets of als ze zelf fietsen: we hebben onze kindjes van kleins af aan een helm aangedaan. Ze vinden het nu heel normaal. Zeker als het een mooi exemplaar is zoals deze van Egg.

Wil je de helm personaliseren, dan kan dat met een skin en/of add-on naar keuze. Dat vinden de kids super cool! De helm wordt op die manier een echte must-have. Wij hoeven alvast niet meer te vragen om de helm op te zetten. Ze vragen er nu zelf naar ;-)

De helm ziet er niet enkel leuk uit, maar is ook multifunctioneel. Je kan ‘m niet enkel gebruiken om te fietsen, maar ook om te skateboarden, skiën, snowboarden, surfen en kite- of wakeboarden.

EGG 2 is verkrijgbaar in twee maten: Small (omtrek 48-52 cm) en Medium (omtrek 52-56 cm)