Over ons, stuntverkopers!

Bij de zwangerschap van mijn derde, merkte ik dat de babywereld helemaal verandert was. Je kan opeens meer 2de hands vinden dan bij mijn eerste 2, maar ook daar zijn de prijzen nog vaak te hoog. Althans voor iets dat al gebruikt is. 

Dit moet anders! Ik wil dezelfde merken, collecties of uitzet! MAAR voor de helft van de prijs!

December 2010 organiseerde ik dan mijn eerste verkoop. Dit was een groot succes, ondanks het sneeuwweer dat weekend. 

Sinds 2013 werkt ook mijn oudste dochter mee in de zaak & zijn wij samen uitgegroeid tot de grootste BABYOUTLET van België!

Het concept is eenvoudig: kwalitatieve babyspullen, de beste babymerken, meest recente collecties, aan de STERKSTE prijzen!

In de loop der jaren, zijn onze STUNTVERKOPEN gegroeid als vaste waarde in de babywereld. 
En weten onze klanten, dat ze bij ons goed zitten voor hun best betaalbare babyuitzet!

Sinds 2018 kan je ons aanbod ook deels online aankopen. Daar wij een outlet zijn, hebben wij soms maar 1 stuk van een artikel en houden wij deze enkel in de winkel.


We willen onszelf definiëren als babyspeciaalzaak. Wij bieden daarom ook enkel maar de bekendste, grootste babymerken aan! 
Met de belangrijkste troef voor ons, dat we het hele jaar door korting geven!

Hier alvast een kleine greep uit onze 180 merken...

Door de Covid crisis die in 2020 startte, waardoor wij geen verkopen mochten organiseren. 
Na de zoektocht naar jullie bereiken zijn wij in november 2021 terug helemaal kunnen beginnen met onze bekende STUNTVERKOPEN! 

 

Wij blijven Stuntverkopers! Zo kan je nu terug iedere maand langskomen op 1 van onze maandelijkse stockverkopen. Iedere maand verhuizen wij met alles wat over is en komt er ook steeds terug stock bij. 
Wil je info over de volgende stockverkoop? Klik hier 🥰