Hallo, schattenjagers en modeliefhebbers!

 

Het is tijd om je agenda's tevoorschijn te halen en een belangrijke afspraak te noteren, want vanaf het nieuwe schooljaar zijn we weer terug in onze winkel in Roeselare, en we kunnen niet wachten om jullie te zien! Kom langs op zaterdagnamiddagen tussen 14u en 18u op ons vertrouwde adres, Ooststraat 126, recht tegenover die overheerlijke snoepwinkel.

 

Onze winkel staat boordevol fantastische kinderkleding voor de kids & teens in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. De hele collectie is nu beschikbaar met een waanzinnige 50% korting! Ja, je hoort het goed.

 

Dus, ouders, grootouders, tantes, ooms en alle modebewuste zielen daarbuiten, dit is de perfecte gelegenheid om je garderobe aan te vullen voor het komende seizoen zonder de bank te breken. En laten we eerlijk zijn, wie kan weerstaan aan stijlvolle kinderkleding met zo'n geweldige korting?

 

Zet het in je agenda, stuur herinneringen en vertel het aan al je vrienden. Deze kans wil je echt niet missen. We kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen met een glimlach en een geweldige winkelervaring.

Tot ziens op zaterdagmiddag!